
MENU
_ _ _ _ _ _ _ _ _
Zupa krem pieczarkowy z bagietką czosnkową
Zupa rosół z domowym makaronem
Kaczka pieczona w pomarańczach z opiekanymi ziemniakami i mixem sałat
De volaille z masłem czosnkowo-pietruszkowym z puree ziemniaczanym oraz surówką
_ _ _ _ _ _ _ _ _
Przystawki:
Śledź w sosie tatarskim
Rolada z kurczaka faszerowana
Mięsa pieczone podane na deskach (schab w czosnku i ziołach, karkówka, boczek opiekany)
Pasztet z żurawiną
Grostini z prosciutto i serem brie i łososiem, a także musem śmietankowo-koperkowym
Sałatka z grzankami i grillowanym kurczakiem z sosem czosnkowym
Sałatka grecka z serem feta, oliwkami, świeżymi warzywami
Sałatka migdałowa
_ _ _ _ _ _ _ _ _
Słodki stół:
mix ciast
mix owoców
deserki
_ _ _ _ _ _ _ _ _
Napoje mix
_ _ _ _ _ _ _ _ _
Alkohol we własnym zakresie , istnieje możliwość zakupu w barze w promocyjnych cenach.
_ _ _ _ _ _ _ _ _
*Warunkiem rezerwacji jest wpłata zadatku w kwocie 140 zł na podany numer konta:
E.&B. Falkowscy S.C.
29 1240 5888 1111 0000 5728 7038