MENU

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Zupa krem pieczarkowy z bagietką czosnkową

Zupa rosół z domowym makaronem

Kaczka pieczona w pomarańczach z opiekanymi ziemniakami i mixem sałat

De volaille z masłem czosnkowo-pietruszkowym z puree ziemniaczanym oraz surówką

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Przystawki:

Śledź w sosie tatarskim

Rolada z kurczaka faszerowana

Mięsa pieczone podane na deskach (schab w czosnku i ziołach, karkówka, boczek opiekany)

Pasztet z żurawiną

Grostini z prosciutto i serem brie i łososiem, a także musem śmietankowo-koperkowym

Sałatka z grzankami i grillowanym kurczakiem z sosem czosnkowym

Sałatka grecka z serem feta, oliwkami, świeżymi warzywami

Sałatka migdałowa

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Słodki stół:

mix ciast

mix owoców

deserki

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Napoje mix

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Alkohol we własnym zakresie , istnieje możliwość zakupu w barze w promocyjnych cenach.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

*Warunkiem rezerwacji jest wpłata zadatku w kwocie 140 zł na podany numer konta:

E.&B. Falkowscy S.C.

29 1240 5888 1111 0000 5728 7038